Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 744 Warning: Declaration of C_DataMapper_Model::__set($property_name, $value) should be compatible with & ExtensibleObject::__set($property, $value) in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_model.php on line 135 Warning: Declaration of C_Lightbox_Library_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/lightbox/class.lightbox_library_mapper.php on line 45 Warning: Declaration of C_Gallery_Storage::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_data/class.gallery_storage.php on line 42 Warning: Declaration of C_GalleryStorage_Driver_Base::define($context) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_data/class.gallerystorage_driver_base.php on line 1522 Warning: Declaration of C_MVC_View::define($template, $params = Array, $engine = 'php', $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/mvc/class.mvc_view.php on line 30 Warning: Declaration of C_MVC_View::initialize($template, $params = Array, $engine = 'php', $context = false) should be compatible with C_Component::initialize() in /storage/content/10/162210/tjingeling.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/mvc/class.mvc_view.php on line 30

Här kommer jag att lägga upp information om utställningar som jag deltar/deltagit i och de bilder jag deltagit med.

Here I will post information about exhibitions I plan to participate in and exhibitions I have participated in. I will also show the photos I participated with.

ESKILSTUNA STADSMUSEUM 7 februari – 10 mars 2013

Tillsammans med 11 andra fotografer ställer jag ut fyra bilder som är min tolkning av Eskilstuna- en plats.

Den 11 – 12 maj 2013 deltog jag i Kungsörs Konst- och hantverks-safari. On may 11 – 12, 2013 I participated in Kungsörs Art- and Craft Safari.